Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hof Van Spaland 26 in Schiedam 3121 CB

Hof van Spaland 26

3121 CB Schiedam
Vraagprijs € 2.950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Nette winkelruimte van circa 150m2 welke onderdeel is van het gezellige wijkwinkelcentrum "Spaland". Het overdekte wijkwinkelcentrum is gelegen te Schiedam Noord, omringd door meerdere woonwijken, en is uitstekend bereikbaar ten aanzien van openbaar vervoersvoorzieningen en uitvalswegen. De winkel is gelegen direct tegenover de ingang, trappenhuis en lift van de parkeergarage (gratis...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nette winkelruimte van circa 150m2 welke onderdeel is van het gezellige wijkwinkelcentrum "Spaland". Het overdekte wijkwinkelcentrum is gelegen te Schiedam Noord, omringd door meerdere woonwijken, en is uitstekend bereikbaar ten aanzien van openbaar vervoersvoorzieningen en uitvalswegen. De winkel is gelegen direct tegenover de ingang, trappenhuis en lift van de parkeergarage (gratis parkeren!).

In het winkelcentrum bevinden zich circa 50 winkels waarin onder ander gevestigd The Stone, Bakker Klootwijk, groenteboer Zonnetuin, een juwelier, Albert Hein, DA, Beter Horen, Zeeman, Lidl, Bram Ladage, Kruidvat, Shoeby Fashion, Visgilde, Hans Anders, Club Kapper, Multivlaai, Zo en Eye wish Opticiens.

Indeling
Begane grond met circa 150m² winkelruimte opgedeeld in:
* winkelruimte van 105m2 (circa 6.85mx15.15m) met fraaie brede pui/etalage
* opslag-/werkruimte van circa 45m2 (circa 9.16x4.80m) met pantryblok, toilet met fontein, meterkast en tweemaal openslaande deuren naar de achterzijde (ideaal voor de bevoorrading).

Bestemming
Bestemmingsplan ‘Kethel’ is van kracht. De ruimte heeft bestemming ‘Centrum’. De als ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor een buurtwinkelcentrum waartoe onder andere kunnen behoren detailhandel; dienstverlening; horeca van categorie 1 t/m 2, kantoor; maatschappelijk.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Promotie bijdrage/bijdrage winkeliersvereniging is € 240,07 per kwartaal, exclusief BTW (prijspeil 2019).

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg, op korte termijn beschikbaar.

Wijze van oplevering
De winkelruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de huidige casco staat, met de navolgende voorzieningen:
- Elektra aansluiting tot aan de meterkast;
- cv-installatie;
- radiatoren;
- toilet met fontein;
- pantry;
- verlichtingsarmaturen.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model verhuurder gebaseerd op het model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2008 met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 80,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Verkoopoppervlakte 1 m² Frontbreedte 686 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
1 m²
Frontbreedte
686 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
↳ BTW belast
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.