Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Laan Van Spaland 4 in Schiedam 3121 JC

Laan van Spaland 4

3121 JC Schiedam
Vraagprijs € 599.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Villa met praktijk-/kantoorruimte aan huis! De villa heeft een totale woonoppervlakte van circa 160m2 waarvan circa 30m2 tot 50m2 praktijk of kantoorruimte (voormalige tandarts praktijk).
Unieke ligging aan de rand van het groen van het kerkdorp Kethel. Deze prachtige vrijstaande woon/-werkwoning is gelegen op maar liefst 780m2 grond en beschikt over een eigen garage met lange oprit waarop...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 160 m²
Lees meer

Omschrijving

Villa met praktijk-/kantoorruimte aan huis! De villa heeft een totale woonoppervlakte van circa 160m2 waarvan circa 30m2 tot 50m2 praktijk of kantoorruimte (voormalige tandarts praktijk).
Unieke ligging aan de rand van het groen van het kerkdorp Kethel. Deze prachtige vrijstaande woon/-werkwoning is gelegen op maar liefst 780m2 grond en beschikt over een eigen garage met lange oprit waarop minimaal 2 a 3 auto's geparkeerd kunnen worden.

De semi-bungalow is gebouwd in de jaren '70 en verkeert intern nog nagenoeg in de originele staat. De verkopers hebben hier vele jaren met veel plezier gewoond en zij hebben de pand goed onderhouden. U zult het object naar alle waarschijnlijkheid willen moderniseren en aanpassen. Dat kan naar eigen inzicht en functie. De praktijk/kantoorruimte bestaat uit een of twee kamers en een toilet. Door de grootte van het perceel is het goed mogelijk om het pand aan diverse zijden uit te bouwen of meerdere (zelfstandige) entrees te creëren.**

Voor een impressie van het object verwijzen wij naar de foto's. Voor de indeling en afmetingen verwijzen wij naar de plattegrond tekeningen.

Verdere bijzonderheden:
* Naast parkeren op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg;
* Rustige ligging in woonwijk met toch alle stadsvoorzieningen binnen handbereik;
* Het object is goed bereikbaar zowel middels openbaar vervoer als met de auto;
* Praktijkruimte is voorzien van pantry blok;
* Royale living met een sfeervolle vide voorzien van een nokhoogte van 4.70m. De vide kamer op eerste verdieping is een aangenaam vertrek als een tweede woonkamer, tv kamer, lees- of werkruimte.
* Verder is de woonkamer voorzien van een open haard en brede schuifpui naar de tuin.
* Op de verdieping bevinden zich zeer veel praktische bergruimten onder de schuine kap.
* Gelegen op erfpachtgrond, het erfpachtrecht loopt tot 1 december 2045. De canon bedraagt € 2.994.94 per half jaar. De eerste herziening van de canon is per 1 december 2020.
De erfpacht kan omgezet worden naar eigen grond (volle eigendom) voor € 182.000,— euro.
* De bestemming is "Wonen".
* In de koopovereenkomst zal in ieder geval een "Ouderdomsclausule, "Zelf niet bewoond clausule" en "Asbest clausule" opgenomen worden.
* Alarm aanwezig.
* Oplevering in overleg.

** koper is zelf verantwoordelijk voor bouwkundig onderzoek en aanvragen vergunningen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Kenmerken
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 599.000,- kosten koper Aanvaarding Per 25-02-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 780 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.