Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Hargplein 118
3121 VG Schiedam
Tel: 010-2464444
info@ankebodewes.nl
Nassaustede Huurprijs € 720,- tot € 890,-
 in Schiedam 3116 EM

Omschrijving

Comfortabel huren, dat kan in de Nassaustede... Wij mogen in totaal 10 appartementen met parkeerplaats te huur aanbieden.

Het 'oude zusterhuis' is voor vele Schiedammers een bekend gebouw, de Nassaustede is hier aan toegevoegd, waardoor er een mooi geheel en fijne plek is ontstaan om te wonen en leven. In het oude Zusterhuis zijn zorgwoningen gevestigd, de appartementen in de Nassaustede zijn beschikbaar voor jong en oud.

De locatie in de nieuwe wijk 'Oranjeburgh' is bijzonder sfeervol, omringd door statige herenhuizen, op goede afstand van het centrum en openbaar vervoer. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar net als het centrum van Rotterdam.

Fijne extra's
De woningen beschikken allemaal over een parkeerplaats op eigen terrein en een eigen berging op zolder.
Geen zin om zelf de was te doen? De butler service van Butler Point kunt u inschakelen voor het repareren van uw fiets tot het schoonmaken van de badkamer. U noemt het en zij kunnen het. Het eerste half jaar is deze service inbegrepen, waarbij u tegen inkoopprijs de diensten betaald. Verder zijn de woningen zeer energiezuinig gebouwd, goed geïsoleerd en voorzien van balansventilatie, waardoor u zeer comfortabel kunt wonen.

Oplever niveau
De woningen zullen worden opgeleverd met een nette vloerafwerking en behang klaar.
Keuken: Complete keuken van Bruynzeel, inclusief de volgende inbouwapparatuur: koelkast, spoelbak, recirculatiekap, elektrische kookplaat. De badkamer en het toilet zijn bij elkaar gevoegd om zo optimaal te genieten van de leefruimte. De badkamer zal worden opgeleverd met keurige wand- en vloertegels, zwevend closet, douchegarnituur, douchehoek en wastafel. Alle woningen beschikken over een aparte ruimte voor de wasmachine.

Huurprijzen
Appartement 1 - 35m2 -VERHUURD
Appartement 4 - 35m2 -VERHUURD
Appartement 7 - 40m2 -VERHUURD
Appartement 8 - 49m2 - VERHUURD
Appartement 9 - 35m2 - VERHUURD
Appartement 10 - 47m2 - VERHUURD
Appartement 11 - 47m2 - VERHUURD
Appartement 12 - 36m2 - VERHUURD
Appartement 13 - 49m2 - VERHUURD
Appartement 15 - 44m2 - VERHUURD

Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief de huur voor de parkeerplaats, deze bedraagt € 90,- per maand en moet worden gehuurd.

Beschikbaarheid
Inmiddels is de fase voor afbouw bereikt, naar verwachting worden de woningen in de zomer (augustus) opgeleverd.

Wat vragen we van u?
Als u interesse heeft in de woningen, dan kunt u dit kenbaar maken via ons kantoor. Wij zullen u dan uitleggen hoe de procedure in zijn werk gaat.

Voor meer informatie en impressies kunt u ook kijken op de website : www.nassaustede.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 720,- - € 890,- Indeling Gebruiksoppervlakte 35 m² t/m 49 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 10-05-2019 Oplevering 01-08-2019 Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 10