Naam

Tekst

Voor uw bedrijf

Bij Anke Bodewes Makelaardij treft u makelaars die bedrijfs onroerend goed als specialisatie hebben naast hun kennis van het onroerend goed in Schiedam. Een van hen wordt uw persoonlijke adviseur wanneer u op zoek gaat naar een passend bedrijfspand dat u wilt kopen. Daarnaast bemiddelt Anke Bodewes Makelaardij voor de verkoop en verhuur van bedrijfsruimten, winkels en kantoren.

Anke Bodewes Makelaardij heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in alle boeiende kanten van het bedrijfs onroerend goed. We werken samen met projectontwikkelaars en zitten met hen aan tafel om gezamenlijk een afgewogen aan bod van bedrijfspanden te creeren, dat past bij de behoeften van de regio Schiedam. Dat gaat om zowel nieuwbouwprojecten, als om de herontwikkeling van de vele prachtige, vaak historische panden in de Schiedamse binnenstad.

Koop en verkoop

Bij de aankoop van bedrijfs onroerend goed, is de makelaar van Anke Bodewes Makelaardij uw vaste partner. Hij of zij adviseert u aan de hand van uw wensen over het type pand dat bij u past, de prijs en over een eventuele keuze tussen huur of koop. Bij een aankoop voert uw makelaar de onderhandelingen met de verkopende partij. Wilt u zelf een pand verkopen, dan adviseert Anke Bodewes Makelaardij u over de vraagprijs en de optimale opbrengst. Uw persoonlijke makelaar maakt dan afspraken voor bezichtigingen en voert namens u de onderhandelingen.

Bij een overdracht van een bedrijfspand brengt uw makelaar alle kosten zoals overdrachts- en omzetbelasting, notariele kosten, en alle rechten zoals de kadastrale, voor u helder en overzichtelijk in kaart. Op het moment dat roerende zaken betrokken zijn bij de koop, zoals meubilair, stoffering en inventaris, zorgt uw makelaar voor een correcte juridische afhandeling. Bij elke stap hebt u dus vooraf een duidelijk inzicht in het hoe en wat.

Huur en verhuur

Anke Bodewes Makelaardij biedt u een permanent aanbod aan te huren bedrijfsruimten. Hebt u daadwerkelijke belangstelling dan bespreekt u met uw persoonlijke makelaar van Anke Bodewes Makelaardij uw wensen ten aanzien van de locatie, de specificaties en de kosten. De makelaar zoekt in het bestand van de NVM en bij andere vastgoedcollega’s of er een voor u passend aanbod bestaat. Als u de ruimte wilt bezichtigen, dan maakt uw makelaar daar een afspraak voor. Als u zelf bedrijfsruimte verhuurt, kan Anke Bodewes Makelaardij ook optreden als uw zaakwaarnemer. In overleg met u wordt vastgesteld onder welke voorwaarden en voor welke prijs u de ruimte te huur aanbiedt. De manier waarop de ruimte te huur wordt aangeboden, komt ook aan de orde. Anke Bodewes Makelaardij beheert uw bedrijfspand zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Taxatie en advies

Anke Bodewes Makelaardij biedt u een veelzijdig scala in dienstverlening. Naast koop en verkoop, huur en verhuur van bedrijfspanden biedt de makelaardij ook diensten aan zoals taxaties van bedrijfs onroerend goed en advisering over financiering, onteigening, beheer en exploitatie van kantoorpanden en bouwgronden. Door continu te investeren in opleidingen en door de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt op de voet te volgen, zorgt Anke Bodewes Makelaardij ervoor dat de kwaliteit van haar dienstverlening op hoog niveau blijft. Onze kennis is uw garantie voor een goed advies.