Mijn favorieten

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar commerciële uitbreiding in de vorm van een kandidaat makelaar.
Dus ben je KRMT – gecertificeerd (of in de afrondende fase van je opleiding) en kan je 5 dagen per week aan de slag? Stuur dan je CV en sollicitatie brief zo spoedig mogelijk naar Cindy van Veen. email: c.van.veen@ankebodewes.nl

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een NVM-makelaarskantoor met een grote woningportefeuille in zowel bestaande- als nieuwbouw in de Rotterdamse regio. Wij vertegenwoordigen alle facetten van het makelaarsvak, van wonen tot business, van nieuwbouw tot bestaande bouw en van verkoop tot verhuur. Ons team bestaat uit vier NVM Makelaars (RMT) en drie Assistent Makelaars (A-RMT). Ook hebben we een boekhoudster in dienst. Kernkwaliteiten van ons team zijn: persoonlijk én professioneel. We leveren maatwerk en maken gebruik van alle moderne middelen.

 

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand die houdt van de dynamiek van de wereld van vastgoed en makelaardij. Elke dag is anders en jij kan heel goed meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Je bent sociaal, communicatief, empathisch, maar je bent waar nodig ook zakelijk en commercieel. Je ziet een uitdaging in voortdurende verandering van je vak. Je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Wat bieden wij jou?
Wat je in de theorie hebt geleerd kun je bij ons in praktijk brengen met onze makelaars met zeer veel ervaring aan je zijde. Je krijgt de mogelijkheid je eigen portefeuille op te bouwen. Vanzelfsprekend stellen wij de benodigde middelen die nodig zijn om je vak goed uit te oefenen tot je beschikking.

 

Wat zijn de belangrijkste kernpunten/ functie eisen?
- KRMT gecertificeerd (of in afrondende fase van de opleiding)(m/v)
- Fulltime / 5 dagen per week
- ervaring in het vakgebied is een pre
- liefde voor mensen en hun behoeften en (huisvestings)wensen
- enthousiast en flexibel
- in het bezit van een rijbewijs B