Mijn favorieten

‘Drie-vrouw-schap’ en nieuwe huisstijl

Anke Bodewes Makelaardij is sinds december 2017 in nieuwe en toch heel vertrouwde handen. Na 33 jaar deelt Anke Bodewes (61 jaar) haar makelaardij officieel met twee mede-eigenaars: makelaars en taxateurs Cindy van Veen (42 jaar) en Linda van Ooijen Knook (36 jaar). Op 30 mei treden we met een nieuwe huisstijl en website breed naar buiten. Een dag later wordt de samenwerking kleinschalig gevierd.

Linda is als makelaar en taxateur al jarenlang een vertrouwd gezicht bij Anke Bodewes Makelaardij. Cindy nam de afgelopen jaren al de dagelijkse leiding van de makelaardij op zich, omdat Anke een deel van de week druk was met haar voorzitterschap voor de landelijke vereniging NVM Wonen. Cindy gaat Anke intensiever ondersteunen bij het advieswerk op gebied van onder meer nieuwbouwontwikkelingen. Anke draait weer mee in de dagelijkse praktijk en is de steun en toeverlaat voor haar partners en de vijf andere, vrouwelijke medewerksters van het kantoor.
 
Ruimte bieden
“In de praktijk zullen weinig mensen iets van de overgang merken”, stelt Linda. “We delen onze kijk op makelaarschap en zitten al heel lang op dezelfde lijn. Met de nieuwe slogan ‘Anke Bodewes biedt ruimte’ benadrukken we graag dat we werken aan het aanbieden van woon- en bedrijfsmatige ruimte, en dat we volop ruimte bieden voor individuele wensen van onze klanten. We blijven gewoon de openhartige gesprekspartner die we al waren.”