Mijn favorieten

Presentatie van uw woning

Tijdens een verkoopadvies zullen wij u indien nodig adviseren over het verbeteren van de presentatie van uw woning. Dat kan zijn een muurtje wit sauzen of wat accessoires weghalen.

De foto’s worden altijd gemaakt door een professionele fotograaf die ook meteen de plattegronden inmeet en tekent, tenzij die al beschikbaar zijn. Wij werken met meerdere fotografen en zullen specifiek voor uw woning een passende professional inschakelen. Deze neemt op zijn/haar beurt contact met u op om een afspraak te maken.
 
Wij willen graag uw woning zo fraai mogelijk presenteren, waarbij we zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid blijven. De basispresentatie is veelal voldoende om de woning op juiste wijze te tonen op Funda en op onze eigen site. Dat wil zeggen een mooie fotoreportage met plattegrond(en). Daar kan desgewenst een (tuin)bord bij en natuurlijk zullen wij de kijkers een mooie brochure toesturen. Dit noemen wij ons basispakket, waarvan de kosten vooraf met u worden besproken.
 
U krijgt voorafgaand aan de aanmelding inlogcodes van uw eigen NMV klanten intranet. Zo kunt u de tekst, foto’s en details eerst goed nakijken. Tenslotte kent u uw huis het beste! Pas nadat u tevreden bent met de presentatie zullen wij de woning definitief aanmelden en desgewenst een vooraankondiging doen op social media. De dag erna zal de woning dan zichtbaar zijn op Funda en op onze site.

Vanzelfsprekend zijn er tal van extra presentatie opties die wij u desgewenst kunnen bieden. Zoals een video bezichtiging, 360 graden foto’s, hoogtefoto etc.. Wij willen u niet onnodig op extra kosten jagen, maar soms is het verstandig of gewoon hartstikke leuk om iets extra’s te doen. Al was het maar voor de blijvende herinnering aan uw (t)huis... Wat u wilt, wij denken graag met u mee!