Mijn favorieten

Ben jij die duizendpoot die wij zoeken?

Ons binnenteam kan wel wat versterking gebruiken in de vorm van een administratieve duizendpoot! Want met die duizend poten hou jij heel wat ballen tegelijk hoog, te midden van een heel enthousiast team dat zich dagelijks inzet om onze klanten blij te maken. Ben jij toe aan een dagelijks portie uitdaging? Kun je snel schakelen tussen meerdere prioriteiten? Ben je gedreven om je collega's en onze klanten te ondersteunen? Heb je ervaring in de makelaardij of lijkt het je leuk om in de makelaardij te komen werken, leren en settelen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wie zijn wij? Wij zijn een NVM-makelaarskantoor met een grote woningportefeuille in zowel bestaande- als nieuwbouw in de Rotterdamse regio. Wij vertegenwoordigen alle facetten van het makelaarsvak, van wonen tot business, van nieuwbouw tot bestaande bouw en van verkoop tot verhuur. Ons team bestaat uit vier NVM Makelaars (RMT) en twee Assistent Makelaars (A-RMT). Ook hebben we een boekhoudster in dienst. Kernkwaliteiten van ons team zijn: persoonlijk én professioneel. We leveren maatwerk en maken gebruik van alle moderne middelen.

Wie ben jij? Wij zoeken iemand die het leuk vind om collega's te ondersteunen, klantvriendelijk / commercieel is, het prettig vindt om in een dynamisch vak en team te werken. Je pakt graag de telefoon op, plant afspraken in, maakt koopaktes etc. Je bent sociaal, communicatief, administratief en dienstverlenend van aard.

Wat bieden wij jou? Je kunt bij ons fulltime aan de slag. We bieden mogelijkheden voor een opleiding tot Assistent Register Makelaar Taxateur (A-RMT). Verder kom je in een gezellig team te werken, waar we samen flink doorpakken, maar ook tijd is voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wat zijn de belangrijkste kernpunten/ functie eisen?
- Fulltime / 5 dagen per week (parttime is bespreekbaar echter niet minder dan 4 volle dagen);
- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
- Ervaring in het vakgebied is een pre;
- Liefde voor mensen en hun behoeften en (huisvestings)wensen;
- Enthousiast en flexibel.

Interesse of meer weten? Kijk op onze website om kennis te maken met ons kantoor. Je kunt solliciteren bij Cindy van Veen: c.van.veen@ankebodewes.nl