Mijn favorieten

Werkwijze Anke Bodewes Makelaardij & Coronavirus (COVID-19)

In verband met het coronavirus graag uw aandacht voor het volgende. Wij willen al onze klanten vragen een afspraak met ons tijdig te annuleren in geval van klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, een en ander als opgenomen in de richtlijnen van de overheid welke hier te vinden zijn: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden…

Wij dragen de verantwoording niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze opdrachtgevers van wie de woningen bezocht worden.
Wij zullen er naar streven zoveel mogelijk van onze afspraken door te laten gaan. In alle gevallen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn om een en ander digitaal of telefonisch af te handelen of bijvoorbeeld te verplaatsen naar een later moment.

Voor uw en onze veiligheid willen we u vragen voorafgaand aan een bezoek aan ons kantoor eerst telefonisch contact met ons te leggen. Onze deuren zijn voor onaangekondigd bezoek daarom gesloten, zo proberen we zoveel mogelijk bij te dragen aan het beperken van verdere verspreiding van het virus.

We hopen op uw begrip en wensen iedereen veel gezondheid en natuurlijk sterkte aan de mensen die met dit virus te maken hebben en met de gevolgen ervan.