Naam

Tekst

Over Anke

Anke Bodewes Makelaardij heeft diepe wortels in Schiedam. Inmiddels is Anke Bodewes Makelaardij uitgegroeid tot de Schiedamse makelaar voor de aan- of verkoop van bestaande woningen, advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten en voor ontwikkeling, verhuur en verkoop van bedrijfsonroerendgoed. De makelaars van Anke Bodewes Makelaardij combineren vakmanschap met een onuitputtelijke kennis van en over Schiedam.

Bij Anke Bodewes Makelaardij kunt u terecht voor zowel grondig advies over al uw onroerend goed als voor informatie over Schiedam als woon- en werkstad. U bent bij ons in goede handen.

Anke Bodewes Makelaardij is toonaangevend in het duurdere segment van de markt. Dat neemt niet weg dat woningen in elke prijsklasse door ons in de verkoop worden genomen. De verkoop van uw woning is bij ons in goede handen.

Anke Bodewes Makelaardij is NVM makelaar en beschikt over een groot bestand aan woningen. De makelaardij helpt u op een persoonlijke manier in uw zoektocht naar een woning die wat betreft prijs, ruimte en staat van onderhoud voldoet aan uw wensen. De aankoop van uw woning is bij ons in goede handen.

Anke Bodewes Makelaardij heeft diverse nieuwbouwprojecten in de portefeuille. Met twee NVM Woningmarktconsultants treft de professionele opdrachtgever waardige gesprekspartners aan. Ondersteund door een team van gedreven makelaars heeft dit geleidt tot de succesvolle verkoop van vele projecten. Voor de koop over verkoop van nieuwbouwwoningen bent u bij ons in goede handen.

Anke Bodewes Makelaardij ontwikkelt, verkoopt en verhuurt bedrijfsonroerend goed in alle delen van Schiedam en omgeving. De makelaardij heeft veel ervaring met de herontwikkeling van oude grachtenpanden in het centrum en de ontwikkeling van nieuwe terreinen in andere delen van de stad. De verhuur en de verkoop van de panden wordt door Anke Bodewes Makelaardij professioneel uitgevoerd. Schiedams onroerend goed is bij ons in goede handen.