ParkEntree, Schiedam

SMART LIVING – Start hier; Wonen, Ontmoeten en genieten in Schiedam

Niet alleen mooi en comfortabel, maar met heel veel extra’s. Wonen met een Plus! In Schiedam, tussen het stadscentrum en het Beatrixpark, verrijzen 90 gelijkvloerse woningen in zowel koop als huur.

De woningen zijn energiezuinig vanwege het gebruik van zonnecellen en voorzien van vloerverwarming. En ‘smart’ via een handig Domotica-systeem waarmee u verlichting in huis kunt bedienen met uw mobiele telefoon of tablet.

Naast alle faciliteiten die horen bij een prettig (t)huis, biedt ParkEntree een leefsfeer waarin u wat te kiezen hebt. Want we hebben er volop mogelijkheden gecreëerd om ook samen met anderen die dingen te doen die het leven leuker en gezelliger maken.
Wat dacht u van een gezamenlijke tuin waarin u kunt genieten van de zon, of van een lounge om samen te koken, een spelletje te spelen, te fitnessen of gewoon een praatje te maken. Er is zelfs een logeerkamer voor uw gasten.

Een leefomgeving waarin alles kan, maar waarin niets hoeft. Wonen, ontmoeten, genieten. Op uw eigen manier. Nu, maar ook straks.

Prognoses:
Start bouw: medio 2017
Oplevering: woningen in de zomer 2018; appartementen in de herfst 2018

Adres

Plaats
Schiedam

Koop Aanneemsom

Koopaanneemsom tot
€ 345.000,=

Afmetingen

Inhoud tot
348 m3
Woonoppervlakte vanaf
62 m2
Woonoppervlakte tot
139 m2