Mijn favorieten

A A N K O O P 

Als wij nu eens uw roze bril afzetten? Klinkt misschien gek, maar dat is wat we doen als aankoopmakelaar. U zoekt een woning en wordt verliefd. Of u zoekt een belegging en denkt gemakkelijk te kunnen verhuren. Wij kijken zonder gekleurde bril, met uw wensen en eisenlijst scherp in het vizier, naar het aan te kopen woonhuis of bedrijfspand. Vaak klopt het eerste gevoel, maar soms blijkt door nader onderzoek dat er toch toestemming nodig is om te mogen verhuren, of de fundering blijkt gemonitord te worden.
 
Zomaar een paar voorbeelden van zaken waar wij grondig onderzoek naar doen om te voorkomen dat u geen miskoop doet. Wat we allemaal nog meer doen bespreken we graag in een persoonlijk gesprek op kantoor of bij u thuis. Tijdens dit gesprek brengen we duidelijk in kaart wat uw wensen en eisen zijn en welke diensten we daar bij kunnen leveren. Een offerte volgt zodat duidelijk is wat we doen voor welke prijs. Onze dienstverlening is steeds op maat. Ons hart ligt natuurlijk bij full service, van kennismaking tot en met notaris, maar wellicht heeft u slechts behoefte aan hulp bij het startpunt van uw aankoop.

Omdat wij als NVM makelaarskantoor beschikking hebben over het NVM uitwisselingssysteem, waardoor wij inzicht hebben in het vastgoedaanbod door heel Nederland, kunt u bij ons een zoekopdracht laten invoeren.
 
Wilt u weten of onze werkwijze ‘klikt’ met uw wensen?
We maken graag tijd vrij om kennis te maken.
 
Wilt u eerst iets lezen van de klanten die u voorgingen?
Klik hier voor de beoordelingen Funda.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring