Mijn favorieten

Onze medewerkers

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Anke Bodewes
Anke Bodewes
Makelaar | Woningmarktconsultant
Makelen is mijn werk maar ook wel mijn hobby, ik doe het heel graag. Toch breek ik er ook graag even tussenuit zoals onlangs voor een roadtrip in Australië. Fantastisch: nieuwe landschappen, steden, kusten ontdekken én mensen ontmoeten. Thuiskomen is dan weer net zo fantastisch. Home is where the heart is, dat maakt ons werk ook zo dankbaar.
Cindy van Veen
Cindy van Veen
NVM Register Makelaar & Taxateur
Op de Havo bedacht ik dat het misschien leuk zou zijn om makelaar te worden. Inmiddels werk ik 22 jaar in de makelaardij. Ik vind het dynamische heerlijk. Hoe bijzonder is het om de ene dag iemand aan een nieuw thuis te helpen en de volgende een ondernemer met de verhuur van zijn winkelruimte. Ik geniet ook van mijn mooie gezin.
Linda van Ooijen Knook
Linda van Ooijen Knook
NVM Register Makelaar & Taxateur
Ik ben een buitenmeisje en een bezig bijtje! Ik wandel graag met ons dochtertje en kan echt opladen van de buitenlucht. Ik hou enorm van muziek en op een festival zie je mij niet stil staan. Het leukste aan mijn vak vind ik de mensen. Ik heb altijd interesse om de 'laag onder de laag' te ontmoeten, zowel privé als zakelijk.
Chantal Blokker
Chantal Blokker
NVM Register Makelaar & Taxateur
Ik ben inmiddels 20 jaar actief in de makelaardij in Schiedam, Rotterdam, De Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Naast mijn baan als makelaar heb ik een grote passie voor inrichting en styling. De combinatie van de makelaardij en het inrichten & stylen van woningen is voor mij perfect en ontzettend leuk om te doen!!
Tamara Rietdijk
Tamara Rietdijk
Assistent Register Makelaar Taxateur
Liefdevol, enthousiast en zorgzaam dat omschrijft mij wel. Ik ben dol op mijn 2 dochters en mijn grote liefde. In mijn vrije tijd sport ik graag, drink ik een wijntje met vrienden, maar ook thuis op de bank met een goed boek vermaak ik me goed.
Anita Offerman
Anita Offerman
Assistent Register Makelaar Taxateur
Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, mijn motto is leef je leven nu, niet later. Ik ga graag op reis naar de zon en de natuur. In mijn werk vind ik het een uitdaging om de moeilijke zaken op te pakken. Maar lekker een stapel werk wegwerken geeft mij ook veel plezier en voldoening. En klanten blij maken met een nieuwbouwwoning!
Diana Friebel
Diana Friebel
Boekhouder binnendienst
Anke Bodewes Makelaardij is al vele jaren geleden in mijn hart geslopen. De werkzaamheden die ik daar verricht zijn hoofdzakelijk op de achtergrond en wanneer nodig spring ik bij met de inkomende telefoon. Na een werkdag zitten op kantoor, ga ik graag een rondje hardlopen in de avond.