Mijn favorieten

H E T  K A N T O O R

Van ‘gymjuf tot makelmeid’… Anke Bodewes, ooit opgeleid tot gymjuf rolde heel lang geleden het vak van makelaar in. Dat heeft kennelijk zo moeten zijn, want nu zo’n 35 jaar later, staat haar bedrijf als een huis en dat is in ons vak natuurlijk bijzonder toepasselijk! Anke’s ervaring in de makelaardij is bijzonder breed door diverse bestuurs,- en adviesfuncties bij o.a. de NVM en de Gemeente. Anke houdt zich nog steeds bezig met de dagelijkse praktijk, maar zet zich op het kantoor vooral in om het team te coachen op weg naar de toekomst. 

Naast Anke zijn Cindy van Veen en Linda van Ooijen Knook eigenaren van het kantoor. Zij zijn al jaren werkzaam als makelaar in de regio Schiedam en Rotterdam. Ook de binnendienst bestaat uit steady medewerkers met bijzonder veel ervaring. Kortom; een sterk en op elkaar ingespeeld team, voor zowel binnen als buiten. Met veel kennis van alle facetten van ons vak: woningen, bedrijfsmatig vastgoed, verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties. Ook nieuwbouw kan op onze nieuwbouwspecialisten rekenen, van advies tot verkoop.
 
We krijgen vaak de vraag ‘waarin onderscheiden jullie je van de andere makelaars’.  Die vraag is natuurlijk moeilijk te beantwoorden omdat wij slechts onszelf kunnen vertegenwoordigen. Voor ons is een gevoel van persoon tot persoon belangrijk. Dat geldt voor beide partijen, want ook wij willen graag een prettig gevoel hebben bij degene voor wie we ons inzetten. Onze kracht zit volgens ons met name in de zakelijke, maar toch persoonlijke benadering. Heldere communicatie zonder addertjes onder het gras. Duidelijke afspraken, maar altijd op maat. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, we willen graag tijd en aandacht hebben voor onze opdrachtgevers.
 
Wilt u weten of onze werkwijze ‘klikt’ met uw wensen?
We maken graag tijd vrij om kennis te maken. Neem gerust contact op met ons kantoor via tel. 010-246 44 44.
 
Wilt u eerst iets lezen van de verkopers die u voorgingen?
Klik hier voor de beoordelingen Funda.

 


 

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Kantoor Vestiging Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Adresgegevens

Hargplein 118
3121 VG Schiedam
KvK nummer: 24228106
Dagelijks van 9.00 - 17.30 uur en zaterdag en 's avonds op afspraak